miercuri, 23 februarie 2011

Animale sau fiare?

" Bataieee!" .. " Unde, unde?" Acestea sunt cuvintele care le-am auzit astazi la ultima ora si nimeni nu s-a dus sa anunte un profesor.. " Bai prapaditilor...se bat niste eleve aici. Pentru ce mama masii mai aveti camere de luat vederi daca nici macar nu sunteti atenti? E buna cafeaua domnule profesor/ doamna profesoara :) ?"
De la niste motive chiar banale, stupide as putea spune se incepe prea cunoscuta " bataie " intre fete. Fete? Pai cum asa? Parca fetele sunt acele fiinte blande, bune, intelegatoare, PASNICE , care pur si simplu nu au nici o legatura cu bataie. Nu si-n anumite cazuri cand niste animale se afla in calduri si trebuie sa se racoreasca. Toate rele si urate, dar unde sunt aparatorii cand ai nevoie de ei? Pai ori se uita uimiti, stupefiati chiar de ce se intampla si nu actioneaza sau se baga pentru tine, stiind inauntrul lor ca vor lua sau nu bataie. Bineinteles, nu zic acuma ca este bine sa te bagi pentru toata lumea, dar pentru anumite persoane din anturajul tau, de ce nu? Si inca un lucru nu-l pot intelege..De ce nu vorbesti bine mersi frumos pentru inceput daca ai o educatie. DACA!! Si lucrul asta se aplica si-n cazut baietilor.
Ce sa mai adaug...Legea junglei la putere!:)

3 comentarii:

  1. Vezi tu...de cele mai multe ori oameni=fiare.
    Mediul ne creste ca pe niste gladiatori,care ori dau totul si pleaca cu laurii pe cap, ori tac si indura pentru ca apoi sa plece cu coada intre picioare. Nu vreau sa accept asta ca pe un fapt deja implinit si atat;chiar cred ca exista si oameni care lovesc cu petale atunci cand primesc spini,insa animalele mananca flori...

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: poate imi lasi si mie facebook-ul tau... chiar sunt curios cine esti :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,vad ca te-au insipirat nervii mei si bataia de aseara.:-)). In astfel de momente iti vezi prietenii.. Chiar vorbeam cu tata aseara si-mi spunea ca ei au avut o clasa super unita. Nu cum e clasa noastra,Biule :-j. Iar ``fetele``asta se cred un fel de `wonderwoman`` daca reusesc sa o traga pe alta de par. Sunt mediocre. Si sa vina 3 contra uneia ? Nu mi se pare chiar fair-play. (Saraca Andreea..) Si sa nu se bage nimeni ? Sunt ``mandra`` de clasa mea. Si ``dezamagita`` de DanuTs.

    RăspundețiȘtergere